Over Ons

Ron Esselink: is loodgieter en elektricien van beroep. Ondertussen heeft hij zijn praktische vaardigheden ruim uitgebreid tot aan technicus in de installatiewereld. Na veel kluservaring is hij inmiddels een ‘allround-handyman’ geworden. Hij ziet de uitdaging en kunst in iedere klus! Ron heeft veel kennis van gebouwen en terrein onderhoud en beheer. Deze kennis zet hij in, samen met een gezonde dosis humor, om de Coxse Boerderij schoon en netjes te onderhouden. 

Brittney Esselink: is orthopedagoog en kinder- en jongerencoach en werkt naast het runnen van de Coxse Boerderij bij het Leger des Heils. Zij houdt zich daar bezig met het inhoudelijk adviseren van medewerkers en nog veel meer ‘mensen in nood zonder helper’. Haar passie voor het stimuleren van een gezonde ontwikkeling bij kinderen en jongeren voegt ze toe in haar werk bij de Coxse Boerderij. Het is genieten om jongeren en kinderen een educatieve, stimulerende en leuke kamp ervaring te kunnen aanbieden. 

Samen: Ron en Brittney zijn 13 jaar getrouwd en hebben drie kinderen. Sinds begin 2017 zijn Ron en Brittney eigenaren van de Coxse Boerderij en zetten hun talenten in om een moderne en schone accommodatie aan hun gasten te kunnen aanbieden.